hannah behandelingen

 

Welke hannah behandeling je ook kiest, de huidcoach trakteert je op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat! Na een intakegesprek en huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet & pH) start de behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke

wensen centraal staan!

 

De resultaten worden mede behaald door het toepassen van de 5 stappen; reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen, welke uiteraard in iedere behandeling uitgebreid aan bod komen.

HANNAH MEET&TREAT 45 min. Let’s try Hannah!  
€ 45,-

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

 

Intake (alleen bij de eerste behandeling), huidmeting, reiniging, peelen, stimuleren, herstellen, beschermen.

HANNAH XPRESS 60 min. The hour of power!
€ 60,-

In de 60 minuten durende behandeling, de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

 

Intake (alleen bij de eerste behandeling), huidmeting, reiniging, peelen, wenkbrauwen epileren of verwijderen onzuiverheden, stimuleren, herstellen, korte ontspanningsmassage i.c.m. een paar grepen uit de bindweefselmassage, beschermen.

HANNAH XPERIENCE 90 min. The total package!
€ 85,-

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

  

Intake (alleen bij de eerste behandeling), huidmeting, reiniging, peelen, wenkbrauwen epileren, verwijderen onzuiverheden, stimuleren, herstellen, bindweefselmassage i.c.m. ontspanningsmassage, beschermen.

HANNAH ACNE 45 min. 
€ 45,-

Acne is een lastig en vaak onplezierige aandoening van de huid. De acne- behandeling heeft als doel om de huid weer in optimale balans te krijgen, te hydrateren, ontstekingen te remmen en om de talgproductie te reduceren en te balanceren.

 

De huid wordt gemeten met de skin-analyzer, daarna gereinigd en gepeeld, gestimuleerd en onzuiverheden worden verwijderd. Samen gaan wij kijken hoe we de acne onder controle kunnen houden en een plan opstellen voor onderhoud, voor zowel thuis als in de salon. Je ontvangt na afloop van de behandeling een productadvies op maat, zodat je de behandeling en daarmee de verbetering van jouw huid thuis kunt voortzetten.

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE ± 30 min.
Aanbevolen in kuurvorm van 3 á 4 behandelingen
€ 30,-

De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

 • Verbetering van de huidconditie

 • Stimulatie van de huiddoorbloeding

 • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen

 • Verbetering van de opname van werkstoffen

 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel

 • Bevordering van de celdeling

 • Verbetering van de huidstructuur en huidteint

 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

 • Verbetering van de huidweerstand

Deze massage werkt niet alleen huid verbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage.

 

Intake (alleen bij de eerste behandeling), reiniging, stimuleren, bindweefselmassage, herstellen, beschermen.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

BOOTCAMP YOUR SKIN

Voor intense en causale huidverbetering kan ik als huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor jouw huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Samen kijken we welke bootcamp jou het beste resultaat zal geven!

Hof van Putten

Harderwijkerstraat 14

3881 EH Putten

info@beautysalonontspanna.nl

06 29 02 93 27

KvK 69357048

BTW NL002384839B03

Openingstijden:

Maandag: gesloten

Dinsdag: 09:00 - 20:30

Woensdag: gesloten

Donderdag: 13:00 - 20:30

Vrijdag: 09:00 - 16:00

Zaterdag: 09:00 - 12:00

Zondag gesloten

Volg mij op Social Media en

mis geen enkele actie!

 • White Youtube Icoon
 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon