Over hannah

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering!  De doelstelling van de hannah huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat. Je wordt met empathie door de huidcoach behandeld met huidverbetering als doel. De hannah producten worden ook speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek!

 

De hannah producten worden in nederland ontwikkelt en geproduceerd en worden niet vanuit een laboratorium ontwikkeld, maar vanuit de dagelijkse praktijk!

Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen. Tijdens het eerste intakegesprek en de behandeling wordt je hierover vakkundig geïnformeerd.

 

Bij het hannah systeem voor huidverbetering heb ik geleerd door diverse opleidingen hoe de beste resultaten gerealiseerd kunnen worden. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is dat ieder mens en dus elke huid uniek is. Dat houdt in dat het systeem per individu op zorgvuldige wijze wordt aangepast. Op deze manier bereikt de hannah huidcoach spraakmakende huidverbetering!

Omdat salons die met dit unieke hannah systeem voor huidverbetering werken, veel meer doen dan alleen maar het structureel verzorgen van de huid, spreekt men over een ‘hannah huidcoach’ in plaats van een ‘schoonheidsspecialiste’!

Meten = weten

Meten is weten, want daar begint alles mee! In een eerste gesprek bij de hannah huidcoach worden de wensen van iedere cliënt eerst helder besproken. De hannah huidcoach bekijkt de huid vervolgens nauwkeurig en maakt een gedegen en individuele huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt. Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding ván de cliënt zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden!

Hof van Putten

Harderwijkerstraat 14

3881 EH Putten

info@beautysalonontspanna.nl

06 29 02 93 27

KvK 69357048

BTW NL002384839B03

Openingstijden:

Maandag: gesloten

Dinsdag: 09:00 - 20:30

Woensdag: gesloten

Donderdag: 13:00 - 20:30

Vrijdag: 09:00 - 16:00

Zaterdag: 09:00 - 12:00

Zondag gesloten

Volg mij op Social Media en

mis geen enkele actie!

  • White Youtube Icoon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon