Over mij

Welkom op de website van Beautysalon Ontspanna!

 

Mijn naam is Anna Vis en ik ben de schoonheidsspecialiste achter Ontspanna. De naam van mijn schoonheidssalon zegt het al, ik vind het belangrijk dat mensen met een ontspannen gevoel de deur uit gaan.

 

Zowel mannen als vrouwen zijn welkom bij Beautysalon Ontspanna en kunnen hier terecht voor gezichtsbehandelingen & lichaamsbehandelingen.

 

Mijn passie is jou te laten ontspannen in combinatie met huidverbetering en huidverzorging. Ik wil samen met jou opzoek gaan naar waar de problemen liggen en hoe we dit kunnen oplossen.

 

Bij Ontspanna werken we met 2 lijnen waar je uit kunt kiezen. Ga je voor Nouvital, dan ga je voor ontspanning en huidverzorging. Ga je voor hannah, dan ga je net een stapje verder en ga je voor  het verbeteren van de huid, maar wel i.c.m. ontspanning. Ook voor bindweefselmassage van de huid kun jij bij Ontspanna terecht.

 

Ik vind het belangrijk om mij zo breed mogelijk aan te bieden aan jullie, daarom kun je niet alleen voor (huidverbeterende)gezichtsbehandelingen terecht bij Ontspanna, maar ook voor massages, pedicure behandelingen, wimperlifting & gellak behandelingen.

 

Ik kijk ernaar uit om jou te zien in mijn salon en jou vervolgens met een ontspannen gevoel de deur uit te zien gaan!

 

 

Liefs,

Anna

Hof van Putten

Harderwijkerstraat 14

3881 EH Putten

info@beautysalonontspanna.nl

06 29 02 93 27

KvK 69357048

BTW NL002384839B03

Openingstijden:

Maandag: gesloten

Dinsdag: 09:00 - 20:30

Woensdag: gesloten

Donderdag: 13:00 - 20:30

Vrijdag: 09:00 - 16:00

Zaterdag: 09:00 - 12:00

Zondag gesloten

Volg mij op Social Media en

mis geen enkele actie!

  • White Youtube Icoon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon